sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Toteutuneita haaveita

Pian on jo toukokuu. Tässä vaiheessa otamme usein paljon tavoitteita loppukeväälle, kevään loppukiri. Kesää on ihana mennä viettämään, kun on saanut paljon aikaiseksi. 

Kuva: Petri Kekkonen

Kevät on ollut kovin tapahtumarikas. Tammikuussa perustimme yrityksen, Tutu Studio Borealiksen. Se on varmasti ollut yksi elämämme suurimpia muutoksia. Olemme todella kiitollisia kaikille asiakkaillemme, jotka mahdollistivat tämän nopeasti kehittyneen unelman toteutumisen! Tällä hetkellä Tutu Studio vie hyvin suuren osan ajastamme. Myös opiskelijakämppämme näyttää nykyään enemmän ompelimolta.


Edellisen viikon Iiris ja Lilja viettivät Yhdysvalloissa YAGP:n finaalissa. Ikimuistoisesta matkasta tulee luultavasti jotakin blogiin pian! Kiitämme kaikkia, jotka olivat mukana tukemassa matkaa. 

Kuva: Petri Kekkonen
Meillä on ollut Helsingissä avoimia ovia, exameneita ja koreografiakatselmus. Nyt on selvittävä vielä kevätnäytöksistä. Coppeliaa ja Tommi Kittiä. Hrjoitusaikataulu on hyvin tiivis juuri nyt. Minusta se on mukavampaa, kuin normaali arki balettioppilaitoksella.


Toivotamme ihanaa kevättä sinulle! Kiitos, kun luit! :)


1 kommentti: